Cara

Cara Hilangkan Jerawat/Parut Dengan Adobe Photoshop

Pinterest LinkedIn Tumblr

Salam semua, mengikut pemerhatian admin lah kan ramai yang mukanya breakout walaupun sekarang tempoh kawalan pergerakan. Tak keluar mana-mana, tak terdedah dengan matahari, tetiba dapatlah 2-3 ketul jerawat. Haa jadi masalah besar lah bagi perempuan yang nak keep updated dekat social media kan, buruk lah nanti! So harini admin nak kongsikan cara-cara atau trick hilangkan jerawat kat muka anda hanya menggunakan software Adobe Photoshop. Ini admin ajar yang desktop version tau. Bawah-bawah tu nanti admin cuba selitkan aplikasi since semua ada handphone kan. Let get started!

Okay tadi kan admin cakap nak share pasal aplikasi yang sama fungsi jugak kan? Keep scrolling!

Ini adalah final result untuk kedua-dua jenis aplikasi dan software. Yang mana anda rasa puas hati dan nampak real? Okay dari pov admin sendiri, snapseed ni bagus sebenarnya tapi dia tak sehebat Adobe Photoshop dalam menghilangkan jerawat yang besar dan ketara. Kalau sekadar jerawat halus tu maybe boleh hilang sepenuhnya.

Adakah entry kali ini membantu anda? Like dan comment di bawah. Kepada yang masih dalam proses penyembuhan dari segala jerawat, goodluck! Special quote for you guys, byeeee~

The current state of your skin does not measure your worth or your beauty.

idea selalu datang time termenung dalam tandas

Write A Comment